"Görülen lüzum üzerine...

Cumartesi akşamı Sn. Başbakan'ın fotoğrafını kullanarak, "Dövizde ikinci sıçrama dönemine girdiğimiz bu günlerde hükümeti temsilen" ifadelerine yer verdim ve bir paylaşımda bulundum. Amacım hükümetin içinde bulunduğu zor koşullara dikkat çekmekti. Bunu espirili bir dil kullanarak anlatmak istedim.

Derken hiç doğru bulmadığım bir biçimde konu başka taraflara çekildi. Sn. Başbakana neyi hedeflediğimi açıkladığım bir mesaj atmış olmakla birlikte sonrasında ortaya tepki koyan ya da konuyu yorumlayanlara da açıklama gereği duyuyorum.

Ne yazık ki ülkemizde bağnaz, kutuplara bölünmüş ve belirli düşünce kalıplarının dışına çıkamayan koşullara hapis olmuş durumdayız.

Bir yorumcunun "HP Genel Koordinatörü de dalga geçmeye çalıştı, perişan ettiler, kaldırdı. Yapmayın böyle" şeklindeki açıklaması da gerçeği yansıtmamaktadır.

Öyle ki daha önceleri de genelden farklı düşündüğümü beyan ettiğim ve gerek özelden gerekse paylaşımlarımın altında şahsıma ağır hakaretler barındıran tutumlara karşı durmuş ve postumu kaldırmamıştım. Kaldırmamın nedeni ise konuyu yanlış tarafa çekmeye çalışan ya da yanlış anlayan bir kesimin amacımın dışında sanki Başbakanı hedef alıyormuşum ya da onunla dalga geçiyormuşum gibi bir kanaat oluşmaya başlamasıydı.

Üzülerek görüyorum ki ülkemizde mizaha ya da faklı düşünmeye ayrılan yer giderek daralıyor. Tıpkı sorunlarımızın aslına karşı duyulan ilginin azalması gibi..."

Editör: TE Bilisim