Beyarmudu’nda Çağdaş Müzik Derneği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Şef Ersin Tünay yönetiminde “Şarkılar Bizi Söyler” konseri verdi. Telsim’in aynı çerçevede FODER işbirliğinde Beyarmudu Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği “Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisi de açıldı.

Sergi, 26 Ocak Salı gününe kadar mesai saatleri içerisinde gezilebilecek.Konser ve sergi etkinlikleri Beyarmudu’nun ardından 27 Ocak’ta Güzelyurt’ta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kamğüsü Rauf Raif Denktaş Salonu’nda, 3 Şubat’ta da Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Hall’da devam edecek.

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile ilk kez oluşturulan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu tarafından verilen konserler saat 20.00’da, sergiler ise konserlerin yer alacağı mekanların fuayesinde saat 19:00’da açılıyor.Etkinliklerde konserlere giriş 10 TL, fotoğraflar ise 100 TL’den satışa sunuluyor.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, Beyarmudu’nda yer alan etkinliklere Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Telsim Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özay Tulunay, Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay ve DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altınay ile sanatsever katıldı.

TULUNAY: “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAYI ARZULUYORUZ”

Sergi açılışında konuşan Telsim Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özay Tulunay, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına ada turuna çıktıkları sergide Beyarmudu’nda sanatseverlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sergiden elde edilecek gelirin Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlayarak, engelleri ortadan kaldırmayı ve toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade eden Tulunay, her zaman yanlarında olan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ve katılımcılara teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim