TELSİM’İN FACEBOOK SAYFASINDAKİ YARIŞMAYA KATILANLAR DEV ORGANİZASYON İÇİN BİLET KAZANMA ŞANSI YAKALIYOR

Sosyal medyada düzenlediği yarışmalarla abonelerini birbirinden güzel hediyelerle ödüllendiren Telsim, Kuzey Kıbrıs’taki müzikseverlerin merakla beklediği muhteşem konserlerin gerçekleşeği Rock’n Cyprus’a katılmak isteyenlere özel bir uygulama başlattı.

Müzik tutkunları ,Telsim’in de katkıları ile gerçekleşecek olan Kuzey Kıbrıs’taki en büyük müzik organizasyonlarından biri olan Rock’n Cyprus konserlerine Telsim’in facebook sayfasında başlattığı yarışma ile bilet kazanma şansı yakalıyor.

Telsim, abonelerine Telsim’li olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Sosyal medya kullanıcılarının yarışmaya katılması için, www.facebook.com/kktctelsim adresini ziyaret ederek, Şebnem Ferah’ın bir şarkısının sözlerinin eksik olduğu kısmı tamamlayıp, konserin afişinin bulunduğu görselin altına yorum yapması yeterli sayılıyor. Yapılan yorumlar arasından, 15 Mayıs günü bir çekiliş yapılacak ve 100 kişi Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, TNK, Gökhan Sanlıman ve Frekans’ın da yer aldığı dev organizayona katılmak için bilet kazanacak.

Sosyal medyadaki yarışmaya katılan Telsimli’ler, Türk rock müziğinin en önemli isimlerinden Şebnem Ferah ile Türk pop müziğinin duayenlerinden Bülent Ortaçgil’in de sahne alacağı muhteşem organizasyona Telsim’in davetlisi olarak katılacak.

 
Editör: TE Bilisim