banner174
banner151

“Şampiyon Melekler” eserini çizen Alireza Pakdel ile bir araya geldi

Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs, “Şampiyon Melekler” eserini çizen İranlı karikatürist ve ressam Alireza Pakdel ile bir araya geldi.

07 Mart 2023 Salı 16:53
“Şampiyon Melekler” eserini çizen Alireza Pakdel ile bir araya geldi

Posta Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Örs, görüşmede, Pakdel’in 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremde yaşamlarının baharında canlarını kaybeden şampiyon çocukları betimlerken, bu büyük acıyı sanatçı duyarlılığıyla çok anlamlı ifade etmesinin Kıbrıs Türk’ünü duygulandırdığını söyledi.

Örs, “Şampiyon Melekler” çizimi için Pakdel’e teşekkürlerini sunarak, bu eseriyle sanatçının, Kıbrıs Türkü’nün gönlünde önemli bir yer ettiğini de söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Sayın Erhan Arıklı tarafından Pakdel’in “Şampiyon Melekler” çiziminin posta pulu olarak basılacağının açıklanması üzerine, Posta Dairesi Müdürlüğünde yapılan görüşmede teknik konular da ele alındı.

Örs, sanatçı Pakdel ile Posta Dairesi Müdürlüğü Grafik- Tasarım Şube Sorumlusu Görel Sönmezer’in katıldığı teknik toplantıda, “Şampiyon Melekler” posta pulu basımı üzerine ayrıntılı görüşme yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146