Avrupa Birliği Sağlık Yapıları Genel Kriterleri ile ‘Joint Commission International (JCI)’ sağlık kurumları akreditasyon kriterleri temelinde Girne Amerikan Üniversitesi, Bilim Üniversitesi ve Florence Nightingale Hastaneleri işbirliği ile KKTC’ye ilk kez Yeşil Hastane Kompleksini kazandıracak adımlar atıldı. Girne Amerikan Üniversitesi ve Florence Nightingale Hastaneleri işbirliği ile hayata geçecek dev yatırım Sağlık Sistemi ve Hizmetlerinde yeni bir dönemi başlatacak.

Uluslararasıalandatıbbınulaştığı en üstdüzeydekiuygulamalarileülkedeki tıp eğitimi ve sağlık sistemine yön verecek yeni dönemin merkezi Girne Amerikan Üniversitesi Florence Nightingale ‘Smart Health’ Sağlık Kompleksi ve Tıp Merkezi ile ilgili Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Başkanlık Ofisinde düzenlenen basın toplantısında KıbrısTürk toplumun akaliteli ve uluslararası standartlarda sağlık hizmeti verme hedefi ilehayata geçirilecek proje kamuoyuna açıklandı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr.Asım Vehbi, BaşkanYardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr.Yıldırım Öner, Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Çavlan Çiftçi, Florence Nightingale Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tunç, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Erdoğan Akpak ile Proje Mimarı Fevzi Özersay ve üst düzey GAÜ yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıya basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

 
Editör: TE Bilisim