Şehit İlker Karter İlkokulu izcileri İskele Belediye Başkanı Hasan SADIKOĞLU’ nu ziyaret ederek 2014 - 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri ve planladıkları etkinlikler konusunda bilgi verildi.
Şehit İlker Karter İlkokulu izcileri adına konuşma yapan Ersin Nizam, Berna BAĞBAN, Gülcan SABIRLI; 2015 yılı içerisinde izcilerimizle birlikte kültür gezisi, çadır kurma faaliyetleri, sahil temizleme etkinliği ve kermes düzenleme gibi etkinlikler yapmak istediklerini belirttiler.

İskele Belediye Başkanı Hasan SADIKOĞLU konuşmasında; Okul yıllarında bu tür güzel ve eğitici faaliyetlerin çok az olduğunu belirterek şimdiki çocukların her yönden çok daha şanslı olduklarını dile getirdi. “İzcilerimiz çevre bilincini yaptıkları kültür gezileri ve etkinliklerle daha bilinçli ve bilgili oldukları gibi oldukları ortamı korumaya, temizlemeye önem gösteriyorlar.” dedi.

Gün anısına Şehit İlker Karter İlkokulu İzcileri adına Gülcan SABIRLI; İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu'na Fular Taktı ve Anı fotoğrafı çekildi.

 
Editör: TE Bilisim