İskele Posta Dairesi bundan böyle İskele Posta Dairesi Şube Amirliği olarak görev yapacak. Bu değişiklikle birlikte İskele İlçesi’ne (İskele, Mehmetçik, Büyükkonuk, Yenierenköy ve Dipkarpaz) bağlı İskele Posta Dairesi Şube Amirliği’ne Geçitkale ile Yeniboğaziçi de dahil oldu. Bugüne kadar yalnızca sorumlu kişiyle yürütülen Daireye, bu değişimle birlikte Şube Amiri atandı. İskele Posta Dairesi Şube Amiri Zeliş Ufuk Haksever oldu.

HAKSEVER’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

İskele Posta Dairesi Şube Amiri Zeliş Ufuk Haksever, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. İskele Posta Dairesi Şube Amirliği’nin işleyişi hakkında bilgi veren Şube Amiri Haksever, birtakım sorunları olduğunu, ancak bunun üstesinden elbirliğiyle geleceklerini ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda İskele Belediyesi tarafından Daire’ye yapılan katkıları gördüğünü ve çok mutlu olduğunu söyleyen Haksever, bundan sonra ki süreçte de işbirliğinin devam etmesini temenni etti. İskele Posta Dairesi iken İskele, Mehmetçik, Büyükkonuk, Yenierenköy ve Dipkarpaz’a kadar hizmet verdiklerini söyleyen Zeliş Ufuk Haksever, Şube Amirliği olduktan sonra bu hizmete Geçitkale ile Yeniboğaziçi’nin de dahil olduğunu ifade etti. Bundan sonra Geçitkale ve Yeniboziçi’nde yaşayan vatandaşların da İskele Posta Dairesi Şube Amirliği’nden hizmet alacağını açıkladı.

SADIKOĞLU: “KÜLLERİMİZDEN DOĞMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Posta Dairesi Şube Amiri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İskele İlçesi olarak çok zor günler geçirdiklerini söylene Başkan Sadıkoğlu, şimdilerde o zorluğun minimuma indirildiğini söyledi. İskele’nin İlçe olmasına rağmen hak ettiği değeri görmek için her zaman bir mücadele içinde olduğunu da söyleyen Başkan Sadıkoğlu, ‘küllerimizden doğmaya çalışıyoruz’ dedi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen İskele’nin dimdik ayakta durduğunu durmaya da devam edeceğini ifade eden İskele Belediye Başkanı, İskele’de ki kurum kuruluş, dernek, okul ve dairelere İskele Belediyesi’nin desteğinin süreceğini vurguladı. Bir kentin başı Belediye ise eli kolu da Posta Dairesi’dir, Polistir, İtfaiyedir. Kısacası tüm daireleridir diyen Sadıkoğlu, İskele’yi her zaman bir bütün olarak gördüklerinin altını çizdi. Sadıkoğlu, İskele Posta Dairesi’ne geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de katkı yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

İskele Posta Dairesi Şube Amiri Zeliş Ufuk Haksever’e İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde İskele Posta Dairesi Şube Amirliği Memuru Hasan Özdamar da eşlik etti.

Editör: TE Bilisim