İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 6-7 Şubat tarihlerinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından, Şampiyon Melekler Takımının da bulunduğu Adıyaman İsias Otel’deki enkazda, arama kurtarma çalışmalarına gönüllülük esasıyla katılan İskele Belediye Personeli Halil Kızıl’a, özelde İskele ve belde halkı genelde ise Kıbrıs Türk Halkı adına teşekkür etti.

BAŞKAN SADIKOĞLU, KIZIL’A, KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediye Personeli Halil Kızıl’ı makamında ağırladı. Deprem felaketinin ardından 7 Şubat akşamı Adıyaman’da çöken ve aralarında Şampiyon Melekler Takımı’nın da bulunduğu İsias Otel’in enkazında arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere ülkemizden giden Arama Kurtarma ekiplerine, gönüllülük esasıyla eşlik eden İskele Belediye Personeli Halil Kızıl, 6 gün süren çalışmaları ve orada yaşadıklarını Başkan Sadıkoğlu ile paylaştı.

SADIKOĞLU: “ÇABA VE DAYANIŞMA RUHU HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAKTIR”

Halil Kızıl’ı makamında ağırladığı konuşmasında, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinde hayatını kaybeden, aralarında Şampiyon Melekler Takımı ile KKTC vatandaşlarının da bulunduğu on binlerce cana Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Başkan Sadıkoğlu, böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması temennisinde de bulundu. Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinin acısına ortak olduklarına dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, felaketin Türkiye’de yaşayan insanlar kadar Kıbrıs Türk Halkının da ortak yarası haline geldiğini söyledi.

İskele Belediye Personeli Halil Kızıl’a takdim edilen teşekkür belgesinde ise Başkan Sadıkoğlu şu ifadelere yer verdi. “Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi sadece Türkiye’de yaşayan insanlarımızı değil aynı zamanda biz Kıbrıs Türk halkımızın da ortak yarası haline dönüşmüştür. Halkımızın ve milletimizin ihtiyaç duyduğu en zor zamanda, hiç düşünmeden, canınızı hiçe sayarak kardeşlerimizin yardımına koşarak, ortaya koyduğunuz çaba ve dayanışma ruhu hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu vesile ile yürütülen arama kurtarma çalışmalarına yapmış olduğunuz önemli katkılarınızdan dolayı başta şahsım olmak üzere tüm belediye çalışanlarımız, halkımız, devletimiz ve milletimiz adına en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunarım.”

Başbakan Üstel, Işıl Mobilya ve Gürdağ Tuğla Fabrikasını ziyaret etti Başbakan Üstel, Işıl Mobilya ve Gürdağ Tuğla Fabrikasını ziyaret etti

Editör: Haber Merkezi