Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Fotoğrafçılık Kulübü kafilesi Recep Tayyip Üniversitesi’nin davetlisi olarak 15 kişilik kafileyle Rize’ye gitti.

Beş gün süren Rize programı kapsamında Üniversitemiz Fotoğraf Kulübü ile Rize Fotoğraf Kültürü ve Sanatı Derneği üyeleri eşliğinde Rize’deki tarihi ve turistik mekânlar gezildi. Gerçekleştirilen program çerçevesinde kulübümüz üyeleri Çat Vadisi, Fındıklı-Ayder, İkizdere Vadisi, Rize Merkez ve Trabzon’daki güzergâhlarda bol bol fotoğraf çekme imkânı elde ettiler. Bölgenin doğal güzelliklerine hayran kalan öğrenciler , kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Yaşadıkları bu güzel anları çektikleri fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiren öğrenciler, program sonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı ziyaret ederek plaket takdim ettiler. Senato Toplantı Salonu’nda gençleri kabul eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yavru Vatan Kıbrıs’tan ana yurdunuza hoş geldiniz.” dedi.










 
Editör: TE Bilisim