Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılı bahar döneminde KKTC Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenlerini biraraya getiriyor.

KKTC' de ilk olarak Girne Amarikan Üniversitesi' nde organize edilen, 1. KKTC Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler Zirvesi - 4 Nisan 2015 Cumartesi saat 10.00' da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Millenium Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yoğun başvurunun gerçekleştiği Zirve' ye ülkemizdeki tüm Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin katılabileceği belirtilen açıklamada, organizasyon bünyesinde mesleki eğitim odaklı olmakla birlikte, farklı konuları içeren uygulamalı eğitimlerinde olacağı toplam 3 oturumdan oluşacağı vurgulandı. İlgili konularda, uluslararası alanda bir çok başarıya sahip olan Yrd. Doç. Dr. Linda Fraim' in eğitimleri yer alacağı, birinci oturumun; Travma Geçiren Çocuklarda Müdahale Teknikleri, İkinci Oturumun; Madde Bağımlılığı, Üçüncü Oturumun ise; Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışma Tekniklerine ışık tutulacağı ifade edildi.

Ayrıntılı bilgi ve zirve' ye katılım göstermek isteyen
uzmanların; [email protected] veya 650 20 00 Dahili: 1106 nolu iletişim bilgilerine katılımlarını bildirmeleri gerektiği bildirildi.
 

Editör: TE Bilisim