banner174
banner151

Prof. Dr. Amca, YÖDAK üyeliğine seçildi

Prof. Dr. Mehmet Hasgüler'in görev süresinin dolması nedeniyle boşalan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) üyeliğine Prof. Dr. Hasan Amca seçildi.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:55
Prof. Dr. Amca, YÖDAK üyeliğine seçildi

YÖDAK’tan yapılan açıklamaya göre, Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu (ÜAKK) YÖDAK üye seçimi gündemiyle toplandı.

Toplantı, dün saat 11.00’de ARUCAD'da (Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi) ÜAKK üyeleri ve YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı’nın katılımıyla yapıldı. 

Toplantıda, YÖDAK üyeliği için başvuru yapan adaylar değerlendirildi ve oylama yapıldı. Ancak yeterli oy sayısı sağlanamadığından, seçim ikinci tura kaldı ve ikinci turda yapılan oylama sonucunda Prof. Dr. Hasan Amca YÖDAK üyeliğine seçildi. 

YÖDAK Başkanı Avcı, toplantının kapanış konuşmasında, tüm ÜAKK üyelerine ve adaylara teşekkür ederek, Cumhuriyet Meclisi'nden seçilecek YÖDAK üyesi ile eksik üyelerin tamamlanacağını belirtti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146