Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)’nün, Girne Polis Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarına yönelik düzenlediği “Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim” konulu konferans sona erdi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, konferansın kapanış oturumunda Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Genel Müdür Birinci Yardımcısı Pervin Gürler, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi ile GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner de hazır bulundu.

Kapanış oturumunda polis mensuplarına Polis Örgütü yetkilileri ve GAÜ üst düzey yetkililer tarafından katılım belgeleri takdim edilirken, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim sunumu gerçekleştiren öğretim görevlileri ile GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ve GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar adına teşekkür plaketini alan Asım Vehbi, konferansın kapanışında yaptığı konuşmada resmi tüzel kişilikler ile birlikte hizmet içi eğitimlerde önemli projelere imza atarak GAÜ’nün bir ilki başardığını söyledi.

2013 yılının eğitim yılı ilan edilmesiyle birlikte Polis Teşkilatı ve GAÜ’nün vizyonu doğrultusunda ortaya konan projede emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Vehbi, Polis Teşkilatı ile hizmet içi eğitimler dışında projeler yürütmeye hazır olduklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim