ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

07.05.2023 tarihinde,saat 00:10 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir otelde,Haydar ARSLAN (E-64), otelde bulunduğu sırada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

06.05.2023 tarihinde, saat 14:00 sıralarında,Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, S.Y.(E-43)’nin üzerinde yapılan aramada,tasarrufunda yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır.Bahse konu şahıs tutuklanmış olup,soruşturma devam etmektedir.

06.05.2023 tarihinde, saat 21:30sıralarında, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında,E.Ç.(E-40) ve A.Ç.(E-22)’nintasarruflarında, yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü ile yaklaşık 150 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazibulunarak emare olarak alınmıştır.Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ PATLAYICI MADDE, İTHALİ YASAK KURU SIKI TABANCA VE KURU SIKI MERMİ TASARRUFU

06.05.2023 tarihinde, saat 15:30 sıralarında, Boğazköy’de, İ.H.(E-32)’nin kalmakta olduğu ikametgahtamahkeme emri ile polis tarafından yapılan aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, toplam 13 adet kuru sıkı mermi ve 72 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

SAHTE EVRAK DÜZENLEME VE TEDAVÜLE SÜRME

06.05.2023 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, Lefkoşa’da Metehan Kara Sınır Kapısı’nda, GKRY bölgesinden KKTC’ye giriş yapmak için aracıyla gelen C.A.(K-38)’nın, kullanımındakiaraca ait sahte olarak düzenlenmiş sigorta poliçesini, görevli muhaceret memuruna vermek suretiyle tedavüle sürdüğü tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

İŞ KAZASI

Sendikalar, örgütler ve siyasi partiler yarın Lefkoşa'da eylem yapacak Sendikalar, örgütler ve siyasi partiler yarın Lefkoşa'da eylem yapacak

06.05.2023 tarihinde, saat 10:00 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan Mikail AYDIN (E-37),ikinci kattan zemin kata elektrik kablosunu indirmek için demir iskele üzerinde bulunduğu sırada, iskelenin kırılması sonucu yaklaşık 5 metre yükseklikten zemin kata düşerek yaralanmıştır. Adı edilen kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sağ ayak kemiğinde kırık teşhisi nedeniyle Ortopedi Servisinde müşahede altına alınmıştır.Soruşturma devam etmektedir.

ARAÇ YANGINI

06.05.2023 tarihinde, saat 19:00sıralarında, Alayköy’de, Serkan ARTUN’a ait ikametgahının garajında park halinde bulunan PP 335 plakalı aracın muhtemelen motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu bahse konu aracın motor bölümü, kaputu, ön tamponu, ön camı ve sağ ön lastiği yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

06.05.2023 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Alagadi’de, park halinde bulunan MS 402 plakalı tır aracın muhtemelen ön göğüs kısmındaki elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu bahse konu aracın kabin kısmı ile motor bölümü tamamen, arkasında takılı bulunan tır dorsesinin ön kısmı ile aracın yanında park halinde bulunan başka bir tır dorsesinin yan kısmı ise kısmen yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi