ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM (GELİŞME)

14.12022 tarihinde, tedavi görmekte olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Aynur AYKUTLU (K-86)’nun yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin “çoklu organ yetmezliği” sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

15.11.2022 tarihinde, Tuzla’da kalmakta olduğu ikametgah içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Tatiana EVSTIGNEEVA (K-70)’nın yapılan otopsisinde ölüm sebebinin kalp hastalığı, kalp krizi, solunum ve dolaşım yetmezliği” sonucu olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

Haydarpaşa Ticaret Lisesi Uygulama Oteli açıldı Haydarpaşa Ticaret Lisesi Uygulama Oteli açıldı

310.2022 tarihinde, Lefkoşa’da Lokmacı bölgesinde faaliyet gösteren bir kafe içerisinde, bir şahsa ait cep telefonunun çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen I.V.I.(E-39) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

010.2022 tarihinde, Güzelyurt’ta Ankara Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir şahsa ait araç içerisinden, çanta içerisinde muhafaza edilen 11.000 TL ve 570 Euro nakit paranın çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen M.T.(E-24) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

PATLAYICI MADDE İTHAL VE TASARRUFU

16.11.2022 tarihinde, saat 11:00 sıralarında, Bostancı Sınır Kapısından KKTC’ye giriş yapan A.K.(E-64)’nin kullanımındaki araçta, gümrük memurları tarafından yapılan aramada, ithali yasak olan toplam 75 adet av fişengi tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN

17.11.2022 tarihinde, saat 00:15 sıralarında, Gönyeli’de Cebeci Sokak üzerinde bulunan bir ikametgahın üst katındaki banyo odasında, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangın sonucu, banyo odasının asma tavanı, pencere ve kapısı ile yatak odasının parkeleri yanarak zarar görmüş ve üst kattaki tüm odaların duvarları çıkan dumandan islenmiştir. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi