KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU

Dün  Gazimağusa'da, F.O.F.(E-25), I.H.N.(E-27) ve C.E.U.(K-27)’nun kalmakta oldukları ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 5 adet sarma sigara izmariti bulunarak emare olarak alınmıştır. Yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen V.A.J.(K-27)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

GECELEYİN EV AÇMA VE HIRSIZLIK

09.09.2022 tarihinde, 00:01-03:00 saatleri arasında, Gazimağusa’da, Şefkat Hepşen Sokak üzerinde bulunan Hayriye KARASAÇ’a ait ikametgah içerisinden üç farklı şahsa ait toplam 5,700 TL nakit para, bir adet bayan çantası, para cüzdanı ve muhtelif banka/kredi kartları ile iki tane çeyrek, bir tane de yarım cumhuriyet altını, yine Gazimağu’da Ayluga Mahallesi Bayraktar Yolu Sokak üzerinde bulunan Türkan ATEŞ’e ait ikametgah içerisinden de 7,300 TL nakit para çalınmıştır.

Olayların polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselelerde zanlı olarak görülen Y.M.M.M.H.(E-22) ve A.A.A.(E-34) tutuklanmıştır.

Boğazköy'de motosiklet çift kabin araca çarptı… Boğazköy'de motosiklet çift kabin araca çarptı…

Y.M.M.M.H.(E-22)’nin ayrıca 03-04.09.2022 tarihleri arasında Gazimağusa’da, Sincan Sokak üzerinde park halinde bulunan Özlem AĞIT’a ait araç içerisinden bir adet bayan cüzdanı ve içerisinde muhafaza edilen farklı kişilere ait toplam 4 adet kimlik kartı ile iki adet bankamatik ve kredi kartlarını da çaldığı tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

08-9.09.2022 tarihleri arasında, Geçitkale’de, A.A.(K-45)’nın, misafir olarak kalmakta olduğu bir ikametgahtan ev sahibine ait bankamatik kartını çaldıktan sonra ATM’den 5000 TL para çekmek suretiyle hırsızlık yaptığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KUMARHANEDE BULUNMAK VE BULUNMASINA MÜSAADE ETMEK

09.09.2022 tarihinde, Girne bölgesinde faaliyet gösteren üç ayrı kumarhanede polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 55 kişi tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KUMAR OYNAMAK, KUMAR OYNAMAK İÇİN TOPLANMAK VE KUMAR OYNANMASINA MÜSAADE ETMEK

09.09.2022 tarihinde, saat 17:30 sıralarında, Gemikonağı’nda faaliyet gösteren bir kahvehanede polis tarafından yapılan kontrolde, aralarında kahvehane işletmecisinin de bulunduğu beş kişinin “Pokerize” diye bilinen kağıt oyununu para karşılığı oynadıkları sırada suçüstü tespit edilmişlerdir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi