banner174
banner151

Pazar gününden itibaren 4 gün yağmur bekleniyor

03 Haziran 2022 Cuma 18:54
Pazar gününden itibaren 4 gün yağmur bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, pazar gününden itibaren çarşambaya kadar yağmur beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Dairesi haftalık tahmin raporuna göre, bölgenin 4 – 10 tarihleri arasındaki periyodun ilk yarısında alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli, ikinci  yarısında ise sıcak ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.

Bu çerçevede cumartesi günü hava parçalı ve az bulutlu, sabah saatleri sisli,  pazar günü parçalı bulutlu, öğle saatleri kısa süreli sağanak yağmurlu, sabah saatleri sisli, pazartesi, salı ve çarşamba günleri ise parçalı bulutlu öğleden sonra yer yer sağanak veya gökgürültülü sağanak yağmurlu, diğer günler ise açık ve az bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı genellikle iç kesimlerde 33 - 36, sahillerde ise  29 – 32 derece dolaylarında seyredecek, rüzgar genellikle güney ve batı yönlerden orta  kuvvette esecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146