Sanayi Dünyasının Üniversitesi OSTİM Teknik Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) temsilcilik açtı.

“Zeytin ve zeytin ürünleri işletmelerinin kayıt yapma zorunluğu var” “Zeytin ve zeytin ürünleri işletmelerinin kayıt yapma zorunluğu var”

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’in katılımlarıyla 6 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de KKTC temsilciliği açılış töreni gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada, okulla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Bilgehan Eğitim Merkezi ve OTÜSEM Eğitim İş Birliği OSTİM Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OTÜSEM) bünyesinde uygulama ağırlıklı olarak Türkiye genelinde verilen başta Mesleki Teknik ve Bilişim – Teknoloji Eğitimleri olmak üzere, Profesyonel Gelişim, Yabancı Dil, Çocuk Gelişim, Hukuk, Sağlık Spor ve Kurumsal Eğitim başlıkları altında verilen onlarca eğitimi, Gazimağusa’da faaliyetlerini sürdüren Bilgehan Eğitim Merkezi iş birliği ile KKTC’de etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalanmıştır. İmzalanan bu protokolle akademik öğrenimini tamamlayanların yanı sıra KKTC’de bulunan öğrencilerinde eğitim ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmiştir.

Verilecek eğitimler çevirim içi, video ve yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olup eğitimler sonunda OSTİM Teknik Üniversitesi onaylı sertifika verilecek."

Editör: Haber Merkezi