KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (KOKAİN VE HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU

26.01.2023 tarihinde, Gönyeli’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon(Derin Zula Operasyonu) kapsamında; H.G.S.(E-27)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 35 gram ağırlığında “Kokain” ve yaklaşık 5 gram ağırlığında “Hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile içerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet öğütücü bulunarak emare alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNTKENEVİRİ) TASARRUFU

26.01.2023 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından L.O.O.(E-30)’nun kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 100 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

DÜKKAN AÇMA, HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR

tarihinde, Lefkoşa’da faaliyet gösteren telefon satış yapan bir mağazanın camı kırılarak içeriye girilmiş ve mağaza içerisinde satışa sunulan toplam 90.000 TL değerindeki 7 adet cep telefonu ile kasa içerisinde muhafaza edilen 200 TL nakit para çalınmıştır. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen B.B., M.S. ve B.D. tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Tatar, Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ’u kabul etti Tatar, Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ’u kabul etti

Editör: Haber Merkezi