KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (KOKAİN VE METHAMFETAMİNE) İTHAL VE TASARRUFU

Çocuklara özel mobil bankacılık... Çocuklara özel mobil bankacılık...

08.10.2022 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Lefkoşa’daMetehan Kara Giriş kapısında,kullanımındaki araç ile GKRY Bölgesinden KKTC’ye geçiş yapmak isteyen M.T.(E-34)’nin üzerinde ve aracında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan arama sonucu, yaklaşık bir gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yaklaşık bir gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KORKUTMAK MAKSADIYLA SİLAH TAŞIMAK VE ATEŞLİ SİLAH TEŞHİR ETMEK

08.10.2022 tarihinde, saat 23:30 sıralarında, Girne’de, Şht. Ali Avcı Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın kapısı önünde, aynı apartmanda kalan N.Z.(E-45), ses yaptıkları gerekçesiyle konu apartmanın başka dairsinde kalan bir şahsa, adına kayıtlı gaz tabancasını korkutmak maksadıyla gösterip ateşli silahı teşhir etmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, olayda kullanılan tabanca emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

15.09.2022 tarihinde Girne’de faaliyet gösteren birkumarhane içerisinde müşteri olarak bulunan M.F.A.A.S.(E-32)’nin, oyun oynadığı sırada oyun masası üzerinden çalmış olduğu bir adet 100 Dolar değerindeki oyun fişini, 08.10.2022 tarihinde aynı kumarhaneye tekrar giderek bozdurmak istediği sırada tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup,soruşturma devam etmektedir.

SUÇ İŞLEMEYE TEŞEBBÜS

12.08.2022 tarihinde Girne’de, H.C.D.(E-19), okul kaydı yaptırabilmesi için sahte olarak düzenlemiş olduğu ders notları dökümünü (transkript) bir üniversitenin öğrenci işleri bölümüne, elektronik posta yolu ile göndermek suretiyle suç işlemeye teşebbüs ettiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANAN ŞAHIS

08.10.2022 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Girne’de sakin Cengiz DÜNDAR (E-17),kalmakta olduğu ikametgahın balkon sürme kapı camına kazaen çarpması sonucu kırılan camlar nedeniyle vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanmıştır. Cengiz DÜNDAR kaldırıldığıGirne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek, burada yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KAYIP ŞAHIS

08.10.2022 tarihinde, saat 13:00sıralarında, Tuzla’dasakin Celal ESMEROĞLU (E-40), kalmakta olduğu ikametgahından ayrılmış ve halen geri dönmemiştir. Bahse konu şahıs aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi