Okulda, kanser tanı ve tedavisine yönelik tüm klinikleri ortak bünyede buluşturan Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi doktorları ders verecek. Dünyanın yaklaşık 100 ülkesinden hasta kabul eden doktorlar, kansere tüm yönleriyle ayna tutacak. Bilimselliği ileri teknoloji ile birleştirerek, bireye özgü tedavi yöntemleri uygulayan doktorlar, kansere neden olan çevresel faktörleri, kanser tedavisinde hasta ve ailesine verilmesi gereken psikososyal desteğin önemini anlatacak. Gelişen tıbbi tedavi stratejileri ve yeni akıllı ilaçların doğru kullanımı kadar hasta güvenin de çok önemli olduğunu savunan Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi doktorları, dünden bugüne kanser tedavisi; görüntüleme, moleküler tedavi, girişimsel radyolojik tedavi ve kanser cerrahisindeki yenilikler hakkında bilgi verecek.

Türkiye’de referans olarak gösterilen konunun uzmanlarını bir araya getiren Memorial Kanser Okulu, Girne’deki Grand Pasha Otel’de, halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek.

Sağlıklı ve kanserden korkmayan nesillerin yetişmesine katkı sağlayan Memorial Kanser Okulu’na davetlisiniz…

Memorial Kanser Okulu

Yer : Grand Pasha Otel - Girne

Tarih : 07 Şubat 2015

Saat : 10.30 – 17.00

MEMORIAL SAĞLIK GRUBU ANTALYA ONKOLOJİ MERKEZİ HAKKINDA

Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi, 2011 yılında açıldı. Merkezde, bugüne kadar 12 binden fazla kanser hastası tedavi edildi. Merkezin en büyük farkı; Hematoloji, Tıbbi Onkoloji, Enfeksiyon, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Patoloji, Girişimsel Radyoloji ve Cerrahi gibi kanser hastalığının tanı ve tedavisinde önemli yer tutan birimleri aynı bünyede toplanmış olmasıdır. Hastanın tedavi planına dahil edildiği, bireye özgü tedavi yöntemlerinin benimsendiği Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi’nde, 3 yılda yaklaşık 250 hastaya kemik iliği nakli uygulandı. Merkezi tercih eden binin üzerinde Rus, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Irak, Libya ve Avrupa ülkelerinden gelen kanser hastalarının tedavileri başarıyla sonuçlandırıldı. Yaklaşık iki bin hastaya, onkolojik cerrahi ve radyoterapi uygulandı. Bilimle sanatı buluşturan Memorial Sağlık Grubu Antalya Onkoloji Merkezi, bir ilki daha gerçekleştirerek, hastalara sanatsal faaliyet ve sosyal aktivite alanında hizmetler sundu. “Kemoterapi ve Sanat Merkezi” sayesinde hastalar tedavi gördükleri kanser koridorlarından çıkarak resim, müzik, tiyatro, koro ve yoga aktiviteleri ile hayat tutundu.


Editör: TE Bilisim