Ulusal Birlik Partisi Göçmenköy Örgütü'nde şölen düzenlendi. Düzenlenen törende
7 Nisan'da Lefkoşa Türk Belediye Başkanlığı ve Meclis üyeliği için yarışacak adaylar da tanıtıldı.

Şölene Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Ertuğrul
Hasipoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, bazı milletvekilleri,
parti yetkilileri, kadın kolları ve Ulusal Birlik Partili üyeler katıldı.

Gecenin başında konuşan Ulusal Birlik Partisi Göçmenköy Örgüt Başkanı Özer Kadıoğlu, bir çok yerden 'Ulusal Birlik Partisi parçalandı' şeklinde söylemler duyduklarını, Göçmenköy'de oluşan mahşeri kalabalığın bu söylemlere bir cevap niteliğinde olduğunu belirtti. Kadıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: 'bizler kendi içimizde kavga edebiliriz, sorunda yaşayabiliriz ancak işte gün gelir tüm bunları unutup tek yumruk olmayı da biliriz.

Kadıoğlu'nun konuşmasının ardından sözü Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk  Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu aldı. Sertoğlu, Göçmenköy'ün Ulusal Birlik  Partisi'nin kalesi niteliğinde olduğuna dikkat çekerek, başta Göçmenköy olmak üzere tüm bölgelerdeki Ulusal Birlik Partililere sonsuz güven duyduğunu
dile getirdi. Sertoğlu az konuşup çok iş yapmayı kendilerine ilke edindiklerini  belirterek sözlerini 'işimiz Lefkoşa, gücümüz Lefkoşa' diyerek tamamladı.
Sertoğlu'nun konuşmasının ardından uzun süre 'Sertoğlu Başkan' sloganları atıldı.
Ardından aday tanıtımları gerçekleşti. Belediye meclis üyesi adayları Ulusal Birlik Partililerden büyük alkış aldı.

Daha sonra bir konuşma yapan Başbakan İrsen Küçük, başarılı bir çok seçimi geride bıraktıklarına vurgu yaparak, 1976 yılından beridir Göçmenköylülerle birlik beraberlik içerisinde bu yollarda yürüdüklerine vurgu yaptı. Küçük, başarılarını devam ettirmek için yollarının açık olduğunu vurgulayarak, 7 Nisan'daki seçim yoluna
da hep beraber çıktıklarını dile getirdi. Başbakan İrsen Küçük Ulusal Birlik PArtisi'nin her zaman seçimlerde adeta kükrediğini dile getirerek, 'kükreyen halimizle bir kez daha seçimlere hazırlanıyoruz.' dedi. Küçük sözlerine şöyle devam etti: 'Sizlerde bu inanç varken, bizlerde de bu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne hizmet sevdası varken bu yollarda daha çok başarılar ile ilerleriz. Sizlerle el ele daha çok başarıya imza atacağız.

Geriye kalan günleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Sandıktan birinci çıkıp sorunları el birliği ve gönül birliği ile çözmeliyiz. Küçük güçlü irade ve kararla Ulusal Birlik Partililerinsandıklara koşacaklarını ve ateşledikleri gücü sandıklara yansıtacaklarına inanç belirtti.
 
Editör: TE Bilisim