Partizanlık ve adam kayırmanın en güzel örneği Kamu Hizmeti komisyonu’nda yaşanan sahte imza olayına karışan Mustafa Tokay ve Emir Emirkanı’dır.

Polis tarafından suçüstü yapılan sahte imzalardan Mustafa Tokay, Sn. Eroğlu tarafından korunarak, kamu Hizmeti Komisyonu’nu işlemez hale getirilmesine neden olmaktadır. Sn. İrsen Küçük’ün elini öpen Emir Emirkanı ise, bağışlanmış olacak ki, yasalara rağmen korunarak, Maliye Bakanlığı’nda görevlendirilmiştir. El öpenin yasaları çiğnemek için yeterli olduğunu bir kez daha bu olaydan öğrenmiş olduk. “Sahtekârlık” gibi çok ciddi bir suçlama ile mahkemeye verilen bir şahsı Maliye Bakanlığı’nda görevlendirmek tam bir partizanlık örneğidir.
Öğretmenler Yasası’nın 87. Maddesi hakkında mahkemesi devam eden öğretmenlerin mahkeme süreci sonlanana kadar açığa alınmasını öngörmektedir. Yüz kızartıcı bir suç olan sahtekârlık öğretmenlikten atılmayı gerektirmektedir. Bu kadar açık hükme rağmen, Emir Emirkanı’nın korunması, Kurultay sürecine yönelik, partizanlık örneğidir. Sahtekârlıkla suçlanan bir şahsın Maliye Bakanlığı’nda görevlendirilmesi ülkenin kimlere emanet edildiğini göstermektedir.
El öpenin, yağcılığın, yalakalığın geçerli olduğu bu düzeni reddediyoruz. Yasalara aykırı görevlendirmeyi yapan Başbakan Sn. İrsen Küçük ve Eğitim Bakanlığı yetkililerine yasaları hatırlatır, aksi halde onları yargı önüne çıkaracağımızı duyururuz.

Saygılarımızla,


Şener Elcil  Tahir Gökçebel
KTÖS           KTOEÖS
Genel Sekreteri Başkanı
Editör: TE Bilisim