29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak panayırın Larnaka Yolu üzerindeki Tır Parkı alanındaki ilk gecesinde  Gazimağusa Belediyesi Halkdansları ekibinin gösterisi, karaoke eğlencesi ve ardından da Kadir Karlos ve grubu konser verdi.

Geniş bir alan sahip Tır Parkı’nda başlayan panayır halktan yoğun ilgi gördü.

Gazimağusalılar serin yaz akşamlarını keyifle geçirebileceği ve insanları bir araya getiren ortamıyla panayır kültürünün yaşanmaya devam edeceği panayırda vatandaşlara renkli ve eğlenceli bir ortam sunulacak. Her gece karaoke eğlencesinin olduğu panayır programında 31 Ağustos akşamı Grup Traffik, 1 Eylül’de Poison grubu, 2 Eylül’de Caz Mania, 3 Eylül’de Kabant, 4 Eylül’de Kuzey Tarık ve 5 Eylül’de Grup Simologrus sahneye çıkacak.

Panayırın ilk gecesinde bir konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, bu yıl panayırın hem serin bir havasının hem de geniş bir alanının olması nedeniyle Tır Parkı’nda yapıldığını, panayırcılar birliğinin talebi üzerine burasının tercih edildiğini ifade ederek, verdikleri kararın ne kadar isabetli bir karar olduğunun panayırın sonunda daha iyi anlaşılacağını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Arter, halka iyi eğlenceler diledi.
MHA
 
Editör: TE Bilisim