Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş Mağusa Gelir ve Vergi Dairesi Motorlu Araçlar ve Ehliyet bölümünde 13 Ekim'den itibaren süresiz greve gideceklerini açıkladı.
Özkardaş'ın açıklaması şöyle: 
"Gazi Mağusa Gelir ve Vergi Dairesi Şubesindeki Motorlu Araçlar ve Ehliyet Bölümlerindeki personel eksikliğinin giderilmesi için bayram öncesi iki günlük grev yapmıştık.

Sorunun çözülmemesi halinde ise 13 Ekim 2014 tarihinden itibaren süresiz grev başlatacağımızı, hem ilgili bakanlıklara ve hem de kamuoyuna duyurmuştuk.

Şuana kadar sorunun giderilmesi yönünde hiçbir adım atılmamıştır.

Grevin yapılacağı bölümlerdeki personel eksikliği; hizmet almak isteyen halkımızın, uzun süreler kuyrukta sıra bekleyerek zamanının çalınmasına neden olduğu gibi, memurlarımızın da iş yükü nedeni ile aynı anda iki ayrı kasa açmak zorunda bırakarak, kasalardan açık verilmesine ve dolayısıyla da bu açıkları ceplerinden karşılamak zorunda bırakmaktadır.

Hizmet almak isteyen halkımızın mağdur olmaması için, Mağusa Gelir ve Vergi Dairesi Şubesi Motorlu Araçlar ve Ehliyet bölümlerinde 13 Ekim tarihinden itibaren süresiz grev yapılacağını tekrardan duyurmak isteriz."

Mehmet Özkardaş

Genel Başkan

Editör: TE Bilisim