CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve ekibi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu sabah Dereboyu’nu gezen CTP-BG’li kalabalık heyet, esnafın ve halkın dertlerini dinleyerek 8 Nisan’da yepyeni bir Lefkoşa için beyaz bir sayfa açılacağının sözünü verdi.

Lefkoşa’nın ve Lefkoşalının bunu hak etmediğini dile getiren Fellahoğlu, yeni bir Lefkoşa yaratmak için kolları sıvadıklarını söyleyerek 8 Nisan tarihinin, umudun yeniden yeşereceği güven dolu, sağlıklı ve huzurlu bir Lefkoşa için başlangıç olacağını ifade etti. UBP ve DP’nin siyasi anlayışı ile son iki dönemde Lefkoşa’nın bu hale getirildiğini vurgulayan Fellahoğlu, tarihin Lefkoşa’yı bu hale getirenleri yazacağını ve halkın da bu iki dönemde yaşadıklarına sandıkta cevap vereceğini belirtti.

BORÇSUZ BELEDİYE YARATMAK MÜMKÜN

7 Nisan’da yapılacak ara seçimden sonra 14 aylık bir süre için göreve geleceklerini vurgulayan Fellahoğlu, bu sürede belediyeyi ve Lefkoşa’yı normalleştirme için çalışacaklarını, ilk bir yılda denk bütçe ve borçsuz bir belediye yaratma hedefinde olduklarını ifade etti. Belediyenin geriye dönük borçları hariç yılda 24 milyonluk bir bütçe açığının bulunduğuna değinen Fellahoğlu, hazırladıkları plan ile borç batağındaki belediyeyi bataktan kurtaracaklarını söyledi. Fellahoğlu, hem ülkeye yakışır bir başkent hem de yeni nesillere daha güçlü bir kent bırakmak için Lefkoşa’yı yeniden yaratacaklarını belirtti. Fellahoğlu, CTP’nin yerel yönetimler vizyonuna ve ekibine sonsuz güven duyduğunu ifade etti.
 
Editör: TE Bilisim