BİNA AÇMA, HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR

06-07.02.2013 tarihleri, 22.30-00.45 saatleri arasında, Lefkoşa’da “Görgün Avukatlık bürosu” isimli iş yerinin ana giriş kapısı meçhul şahıs/lar tarafından muhtemelen sert bir cisimle kırılıp kasti hasara uğratıldıktan sonra içeriye girilmiş ve içerisinden kamera kayıt cihazı,125 TL nakit para, 1 adet monitör ve iş yeri sahibi adına kayıtlı bulunan tabanca ile bir adet şarjörü ve mermileri çalınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

EV YANGINI
07.02.2013 tarihinde, saat 16.00 sıralarında, Kayalar köyünde Sabri DALDAL'a ait ikametgahın salon odasında, plastik şarjlı el fenerinin uzun süre şarjda kalmasından dolayı ısınması ve eriyip oradaki çamaşırların üzerine akması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu odada bulunan bir adet kapı ve kasası, 2 adet çilte, bir adet tahta yatak, bir adet vantilatör, bir adet saç kurutma makinesi, 6 m karelik halıflex ile odanın ahşap tavan kısmı ve duvar boyları kısmen yanarak zarar meydana gelmiştir. Yangın sonucunda Cem DALDAL(E-13) ellerinden ve yüz kısmından yaralanarak Girne Akçiçek Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra taburcu edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

07.02.20103 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, Gazimağusa'da Muhammet Hüseyin Halil ŞENER’in ikametgahının yatak odası içerisinde koltuk üzerinde bulunan elektrikli battaniyenin aşırı ısınmasından dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucunda, oda içerisinde bulunan bir adet yatak, iki adet şilte, bir adet koltuk , bir adet ahşap dolap kısmen, bir adet içerisinde giysilerin bulunduğu valiz, bir adet klima iç ünitesi, bir adet ahşap korniş, 1 adet panjur ve bir adet elektrikli battaniye tamamen yanmıştır. Soruşturma devam eder.

ARAÇ YANGINI
07.02.2013 tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Gazimağusa'da Fatma YENİ'nin ikametgahı önünde park halinde
bulunan aracında, tespit edilemeyen bir nedenden dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu aracın ön göğüs kısmı, tavanı, kapı döşemeleri, ön ve arka koltukları tamamen yanmış ve ısıdan dolayı tavan boyası zarar görüp, arka cam hariç diğer camlar patlamıştır. Soruşturma devam etmektedir

Editör: TE Bilisim