Kağıt israfını azaltarak, doğayı korumaya yönelik çalışmaları arasında önemli yer tutan e -fatura hizmeti Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kağıt israfını azaltmayı amaçlayan, çevre dostu e-fatura hizmetini çok daha geniş bir kitleye yayıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 21-26 Mart “Orman Haftası” nedeniyle çevre dostu e-fatura hizmetini üç noktada kurduğu stantlarla tanıttı.
“E-Fatura” hizmetine yönelik talepleri, stantlarıyla daha da yaygınlaştıran Kuzey Kıbrıs Turkcell, kurduğu stantlar ile yeni talepleri kabul etti.
47 bini aşan e-faturalı müşterilerine yenilerini dahil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Orman Haftası”nda, tüm Kuzey Kıbrıs’a bir kez daha çevre bilincinin önemini anımsattı.

“Çevreye odaklandık”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, çevreyi koruma amaçlı sosyal sorumluluk projelerine de dikkat çekildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül, “Çevreyi koruma konusu, şirketimizin başlıca sosyal sorumluluk alanlarından biridir” diyerek, “Çevreye olan duyarlılığımızı, her sene yaptığımız fidan dikimi etkinlikleriyle gerçekleştiriyoruz. Şimdiye kadar 60 binden fazla fidan diktik. Mart ayının başında SOS Çocukköyü’nden öğrencilerin de katılımıyla, Beşparmakların zirvesinde yeni ormanlık alanımızın ilk adımlarını attık. Sahil temizliği ve kaplumbağaların korunması projelerine de desteğimizi sürdüreceğiz. E-fatura tanıtımlarımızı da artırarak, kağıt israfını en alt düzeye indirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Tanıtımlar ilgi gördü
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Orman Haftası” nedeniyle e-fatura hizmetini tanıttığı stantlar yurttaşların yoğun ilgisini gördü.
Lefkoşa’da Cumartesi günü Önder Alışveriş Merkezi, Erülkü ve Dereboyu Kaner mağazası önünde kurulan stantlarda , çok sayıda Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterisi, e-fatura uygulaması için kayıt yaptırdı.
Nasıl e-fatura abonesi olunur?
Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri tarafından yapılan açıklamada e-fatura abonesi olmak isteyen müşterilerin e-mail adreslerini 5656’ya kısa mesaj (SMS) olarak göndermelerinin yeterli olacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim