Kuzey Kıbrıs Turkcell, 15’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle müşterilerine sürpriz hediyeler sunuyor.
Ülkemizde mobil iletişim ve teknoloji anlamında pek çok “ilk”e imza atan Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni nesil teknolojileri adaya taşımak ve abonelerine yüksek hız ve kapasitede servis çözümü sağlamak için çabalarını sürdürürken; 15’inci yıl kampanyası ile de yüzleri güldürecek.
4-14 Ağustos tarihleri arasında SURPRIZ yazarak 1515’e SMS gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin hatlarına 15 Ağustos’tan itibaren sürpriz hediyeler yüklenecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne gün boyu sınırsız konuşma, gün boyu her yöne sınırsız SMS ve günlük 500 MB data hediyelerinin yer aldığı kampanya ile “Tam 15 Yıldır, Birlikte, Her Gün Daha İyiye” teması öne çıkacak.

‘Teşekkürler Kıbrıs’

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, 15 yılın gurur ve mutlulukla geride bırakıldığı belirtilerek, “Kuzey Kıbrıs’a 15 yıl boyunca değer kattık, en ileri teknolojileri, kaliteli ve kesintisiz iletişimi tüm ülkeyle buluşturduk. Caretta kaplumbağalarını denize bıraktık, sahillerimizi temizledik, doğaya 70 binin üzerinde yeni fidan kazandırdık, engelli takımımızın başarılarını alkışladık. Trafikten çevreye, kültürden eğitime pek çok sosyal sorumluluk projesinde öncü olduk. Kuzey Kıbrıs’ı dünyaya bağladık, dünyanın dört bir yanındaki dostlarımızın Kuzey Kıbrıs’taki sevdikleriyle iletişimine aracı olduk. SURPRIZ kampanyamız Kıbrıs’a teşekkürlerimizin ilk adımıdır. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in surprizleri hep sürecektir. Kuzey Kıbrıs Turkcell daha kaliteli hizmet sunmak, süratli ve kesintisiz internet beklentisini en üst düzeyde karşılamak için yatırımlarını sürdürecektir” dendi.

 
Editör: TE Bilisim