Bireysel; kurumsal; faturalı ve Yeşil Kart kullanıcısı tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, hatlarının açıldığı ilk günden itibaren her gün için alacakları bir puan karşılığında, kendilerine sunulan hediyelerden birini seçebilecek.

Sarı kutu yeniden Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri ile buluştu, birbirinden güzel hediyeler vermek için Kuzey Kıbrıs turuna çıktı.
“Sarı Kutu” tırı 30 gün boyunca Kuzey Kıbrıs’ın 50 noktasını gezecek ve müşterilerine binlerce birbirinden güzel hediye dağıtacak.
Çatalköy, Tepebaşı, Karşıyaka, Alsancak, Camelot Beach, Kocareis Beach, Silver Beach, Tuzluca, Büyükkonuk ve Gönyeli’de başlayan hediye dağıtımı, diğer yerleşim birimlerinde de sürecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Sarı Kutu Yollarda” kampanyasının, müşterilere kolaylık sağlamak ve müşterilerin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada şu bilgiler verildi:
“Bireysel, kurumsal, faturalı ve faturasız tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri Turkcell’li oldukları her gün için SARI puan kazanıyor. Müşteriler, Sarı kutu puanlarını öğrenmek için SARI KUTU yazıp 2013’e kısa mesaj atılabiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri puanları ile çeşitli hediye seçenekleri arasından dilediğini seçebilecek. Üstelik hediyelerini 30 gün boyunca Kıbrıs’ın 50 noktasında olacak Sarı Kutu tırından alabilecekler.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada kampanyanın amacı “Müşterilerimize Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinde oldukları ve bizi tercih ettikleri için teşekkür etmek, onlara sunacağımız hediyelerle, yaşamı bir kez daha paylaşarak güzelleştirmek istedik” şeklinde açıklandı.
Ayrıca “Sarı Kutu” tır rotalarına www.kktcell.com adresinden güncel olarak ulaşılabileceği bilgisi verilirken, “rotalarda olabilecek değişiklikler yine Turkcell’in resmi web sitesinde anında güncellenecektir” dendi.

Sarı Kutu Tırı bu haftaki gezi programı

ALAYKÖY        21 AĞUSTOS Çarşamba
SERHATKÖY    21 AĞUSTOS Çarşamba
AKÇAY            22 AĞUSTOS Perşembe
BOSTANCI      22 AĞUSTOS Perşembe
DOĞANCI       23 AĞUSTOS Cuma
LEFKE            23 AĞUSTOS Cuma
KALKANLI       24 AĞUSTOS Cumartesi
GÜZELYURT MERKEZ 24 AĞUSTOS Cumartesi
BEACH CLUB   25 AĞUSTOS Pazar
GLAPSİDES     25 AĞUSTOS Pazar





Editör: TE Bilisim