Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs iş ortaklığı ile düzenlenen Cruise kampanyasında, şanslı isimbelirlendi, kazanan talihli Hakan Dağhan oldu


Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs iş ortaklığı ile düzenlenen Cruise kampanyasında ilk şanslı isim belirlendi.
Binlerce katılımın olduğu kampanyada, Karayip tatilini kazanan ilk şanslı isim Hakan Dağhan oldu.
Lefkoşa Tasdik MemuruEnver Sedat Simavihuzurunda yapılan çekiliş sonucu, Hakan Dağhan, rüya gibi bir tatil fırsatını yakaladı.

Kampanyaya yoğun ilgi

Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Ürün Yöneticisi Peri Hançerlikampanyanın büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, “Çok yoğun ilgi, hepimizi mutlu etti. Kampanyamız sürecek, bundan sonraki çekilişlerle ilgili önümüzdeki günlerde bilgi vereceğiz. Şanslı müşterimize güzel bir tatil diliyoruz” şeklinde konuştu.
Detur Kıbrıs Genel Müdür Asistanı Ekrem Celal Barlas da çekiliş sonrasında şunları söyledi:
“Cruise Katıl Kazan kampanyası ile SMS atıp çekilişe hak kazanan şanslı ismi öncelikle tebrik ederim. Bu seyahat konsepti bir ilk ve Kıbrıs halkı için çok farklı, unutamayacakları bir deneyim yaşatacak. Bu sürprizlerimizin devamı gelecek.”
Kazanan talihli dünyada gemi seyahati denilince ilk akla gelen, en büyük Cruise gemilerine sahip Royal Caribbean International şirketi ile seyahat edecek.
“Cruise Katıl Kazan” Kampanyası ile bundan sonraki hayal yolculuklarına çıkmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, yine SMS ile katılabilecek.
Yeni kampanyanın detayları önümüzdeki aylarda açıklanacak.
Akdeniz’den Bahamalar’a Güney Amerika’dan, Uzak Doğu ve Alaska’ya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanma şansı bulacak Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin tam pansiyon konaklama, gemideki aktivite, animasyonlar ve uçak bilet masrafları kampanya kapsamında karşılanacak.
 
Editör: TE Bilisim