Ülkenin turizm, kültür ve tarihi değerleri yanında üretimine de sahip çıkarak, geniş kitlelere yaymayı hedefleyen bandabuliyam.com projesi, Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesini ‘Yaza merhaba’ kahvaltısında buluşturdu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile tüm üst yönetimi ve çalışanları bir araya getiren kahvaltıda, bandabuliyam.com web alanında yer alacak çok sayıda üretici de ürünlerini sergileme fırsatı buldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in katkılarıyla, Zekai Altan’ın koordinatörlüğünde bir danışma kurulu tarafından yönetilecek www.bandabuliyam.com projesinde, yerli üretim yurttaşın ayağına taşınacak.
Doğal, ev yapımı ürünlerin hem sergilendiği hem de tadıldığı etkinlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi alışveriş de yaptı.
Yaza merhaba kahvaltısı Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları tarafından büyük ilgi gördü.

Özel bir etkinlikle duyurulacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinin katıldığı ‘Yaza merhaba’ kahvaltısında, özel bir etkinlikle kamuoyuna duyurulacak www.bandabuliyam.com sitesinin tanıtımı da yapıldı.
“Bandabuliyam.com” adı altında oluşturulacak web alanıyla, kırsal kesimdeki üreticiler ekonomiye çok daha fazla dahil olacak.
Proje ile birlikte ülkemizin en büyük ‘ürün pazarı’nın bandabuliyam.com adı altında, internet üzerinden kurulması hedefleniyor.
“Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganıyla hazırlanan proje ile Lefke’denDipkarpaz’a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünler tanıtılacak; “bandabuliyam.com” web alanında Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek, el emeği ürünlere ulaşmak çok kolay olacak.
 
Editör: TE Bilisim