Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs ve ülke turizmini Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda tanıtıyor.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, bu yıl 20’ncisi düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı, dün başladı ve 23 Mart’a kadar sürecek.

Seyahat acenteleri, otelciler, havayolu şirketleri ve turizm sektöründe hizmet veren birçok kurum ve kuruluşun yer aldığı fuarda, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı’nı, Turizm Planlama Dairesi Müdürü Turgut Muslu, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Memuru Pervin Güran ve Tuğrul Aktigin temsil ediyor. KITSAB’ı temsilen Orhan Tolun ve KITOB’u temsilen Esra Çelikeri de fuarda görev yapıyor.

Kuzey Kıbrıs, Moskova Fuarında, bu yıl yeni fotoğraf ve yeni tasarımlarla oluşturulan zengin Kuzey Kıbrıs görselleri ile desteklenen bir stant ile yer alıyor.

Fuarda Rusça ve İngilizce olmak üzere birçok farklı tanıtım malzemesi dağıtılırken, ayrıca standı ziyaret eden misafirlere tanıtım amaçlı, bisiklet, yürüyüş, dalış, eşekler, kuş gözlemi, mantarlar, su sporları, mitoloji broşürleri, İngilizce genel bilgi broşürü, turistik yol haritası, naylon poşet, Rusça genel bilgi broşürü, KITSAB broşürleri, KITOB guide, takvim, KITOB harita, tanıtım DVD’si, magnet ve kalem dağıtılıyor.

Ayrıca standı ziyaret eden misafirlere, kavrulmuş badem ve üzüm sucuğu da ikram ediliyor. 
Editör: TE Bilisim