UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük, partisinin LTB adayları ile birlikte Lefkoşa Arasta ve Asmaaltı bölgesini gezerek, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Başbakan Küçük, ziyaretin ardından basına yaptığı açıklamada, partisinin LTB seçim kampanyası çerçevesinde Lefkoşa İlçe Örgütü’nün hazırladığı programla işyerlerinin gezildiğini belirtti.

Küçük, Sarayönü’nden başlayarak Arasta, Asmaaltı ve Belediye Çarşısını gezdiklerini ve ziyaretlerden çok memnun olduğunu belirterek, “Halkın Ulusal Birlik Partisi’ne ve adaylarına büyük ilgisi var. İşyerlerinde yaptığımız temaslar ve çarşıda alış-veriş yapan vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde başta Belediye başkan adayımız Hasan Sertoğlu ve belediye meclis adaylarımıza büyük ilgi olduğunu gördüm” dedi.

Küçük, UBP’nin özellikle Lefkoşa olmak üzere her zaman halktan büyük destek aldığına dikkat çekerek, 7 Nisan’daki seçimlerde de başta belediye başkan adayı Hasan Sertoğlu olmak üzere belediye meclis adaylarının da başarılı çıkacağına inanç belirtti.

“Şimdiden Lefkoşa halkına teşekkür eden” Küçük, Belediye Çarşısı’nın restorasyonunun da çok güzel yapıldığını belirterek, halka hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim