Koop-Süt yetkilileri hellim logosu kullanımı için her türlü denetime hazır olduğunu bildirdi.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Çıralı, beraberindeki bir heyetle dün Koop-Süt Genel Müdürü Salih Yücesoylu ile yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre,  Ali Çıralı ziyarette,  Koop-Süt’teki oluşumu yakından takip ettiklerini belirterek, Koop-Süt’ü çok kısa sürede birlik içinde ayağa kaldırdıkları için şirket yetkililerini kutladı.

Çıralı, “çok kötü dönemlerden geçen Koop-Süt’ün  şu anki mevcut yapısıyla yeniden doğduğunu belirterek, “ Koop-Süt’ün; çalışanı, sendikası ve üreticisi tarafından tam anlamıyla sahiplenildiğini vurguladı.

Çıralı, “Bu aslında  Kıbrıs Türkü’nün istediği zaman nasıl bir araya gelerek başarılı olabileceğinin en güzel kanıtıdır. Diğer taraftan da Oda olarak bizim isteğimiz böylesine önemli bir kuruluşun siyasilerin etki alanı dışında olmasıydı. Bugün bu da başarılmıştır” dedi.

Ali Çıralı toplantıda, hellimin coğrafi tescilinin alınmasında yapılan çalışmaları, Hellim Denetleme Kurulu’nun oluşumu ve hellim logosu hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim