23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başladı

KTOEÖS tarafından yapılan yazılı açıklamada, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesine ait yapısal sorunların sendika tarafından iki kez kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı  “Olası benzer bir durumda oluşabilecek vahim sonuçlardan dolayı kamuoyunun sizi affetmeyeceğini vurgularız” denildi.

Yaz dönemi boyunca sendikanın fiziki yapısı kötü birçok okulun öğrenci, öğretmen ve okul çalışanlarının can ve mal güvenliğini tehdit ettiğini görsellerle ortaya koyduğu okulların altyapı sorunlarına dikkat çekmeye çalışıldığı da anımsatılan açıklamada “Eğitim bakanlığı ise buna karşın ‘okulların arka veya kullanılmayan kısımlarını yayınlıyorsunuz’ şeklinde kamuoyunu yanıltıcı açıklamalar yapmıştır” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, bugün öğrencilerin bulunduğu bir ortamda tavanın çökmesinin çok kötü bir durum olduğu da ifade edildi ve herhangi ciddi bir yaralanmanın olmamasının  büyük bir şans olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi