Koopbank, Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak, hayatın normale döndürülmesi çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla 1milyon Türk Lirasınakit ve 50 bin paket süt yardımında bulundu.

YARALARI BİRLİKTE SARMAK İÇİN ŞİMDİ YARDIM ZAMANI

Koopbank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özorun, Koopbank olarak her zaman Anavatan Türkiye’nin yanında olduklarını aktardı. Türkiye'de meydana gelendepremde yaşanan can kayıpları ve on binlerce insanın konutları ile yaşam olanaklarını kaybetmesinintüm toplumu derinden yaraladığı belirten Özorun,Koopbank olarak Anavatan Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde konutlarını kaybeden, temel gıda ihtiyacı olan afetzedelere yardım eli uzatmak içinbanka adına üzerlerine düşen maddi ve manevi desteği vermeye çalıştıklarını, bu zorlu sürecin birlik ve dayanışma ile en kısa sürede atlatılacağına dair olan inancının tam olduğunu ifade etti.

‘’ŞAMPİYON MELEKLER TAKIMI’’NA AĞLIYORUZ

Özorun ayrıca ülkemizden turnuva için Adıyaman’a giden KKTC’nin Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının, öğretmenve ailelerinin yer aldığı kafilenin yaşanan deprem felaketinde yaşamlarını yitirmelerinden dolayı tüm halkın duyduğu acıyı paylaştıklarını belirtti.

Akansoy: Kıbrıs sorununda bir canlılık var Akansoy: Kıbrıs sorununda bir canlılık var

Özorun son olarak Türkiye’de yaşanan depremfelaketinde ülkemizden ve Türkiye’den hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi