KKTC Ülkü Ocakları olarak bilinmesini isteriz ki bayrağımıza yapılan bu saldırı tarih boyu gittiği her yerde medeniyetin ve hoşgörünün timsali olan Türk milletine yapılmış bir hakarettir.
Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Sözünü kendisine düstur edinen Türk milleti olarak bayrağa olan inancımız her daim tam olmuş ve bu inançta gerekirse ölümü bile göze almışızdır. Ayrıca Oğuz kağandan Alparslan’a , Osman beyden Fatihe , Abdülhamit’den Atatürk’e ,kadar her daim milletlerin benliklerine karşılı saygılı ve kendi toprakları sınırları içerisinde bulanan her bir bireye gerek dini inancı gerekse millet sevilerine karşı hoşgörülü davranmışızdır. Ancak son zamanlar da Türk milleti üzerinde planlanan kirli oyunlar , dünyanın her yerinde olduğu gibi Kıbrıs rum kesiminde de devam etmektedir.
Bayrağımıza yapılan bul saldırının gerekli kurum ve kuruluşlar tarafından takibe alınmasını ve en kısa zamanda rum kesiminin Türk milletinden özür dilemesini , şayet gerekli adımların atılmadığı takdirde Alparslan Türkeşin öndeliğinde kurulan Ülkü ocaklarının bireyleri olarak bu işin takipçisi olacağımızı belirtmek isterim.Yüce Allahın varlığına inanıp iman etmiş ülkücüler olarak son sözümüz Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.

KKTC ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKAN VEKİLİ
Sn. ADEM YURDAGÜL


Editör: TE Bilisim