banner174
banner151

"Kartal Harman Cumhurbaşkanının danışmanı değil"

Cumhurbaşkanlığı basın danışmanı Aydın Akkurt açıklama yaptı

14 Şubat 2023 Salı 11:19
"Kartal Harman Cumhurbaşkanının danışmanı değil"

Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından Aydın Akkurt yaptığı açıklamada Kartal Harman'nın aylar önce bazı nedenlerden ötürü Cumhurbaşkanlığı görevine son verildiğini açıkladı.

Akkurt'un sosyal medya paylaşımı şöyle;

"Ülkemizi ve Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulunan ve büyük tepki alan Kartal Harman üzerinden Cumhurbaşkanlığı'na yönelik saldırılar yapılıyor. Kartal Harman'ın Cumhurbaşkanlığı'ndaki görevine pekçok nedenden dolayı aylar önce son verildi. Sözleşmesi feshedildi. Büyük infial yaratan gerçek dışı haber ve paylaşımlarda bulunduğunda da görevde değildi..."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146