banner174
banner151

“Kahvaltının Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı"…

 Gönyeli Alayköy Belediyesi ile PGC Catering Şirketi iş birliğinde Alayköy İlkokulu’nda “Kahvaltının Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı" sloganı ile kahvaltı etkinliği düzenlendi.

19 Mart 2023 Pazar 12:30
“Kahvaltının Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı"…

Belediye’nin Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden verilen bilgiye göre, PGC Catering şirketinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği kahvaltı etkinliğine Gönyeli Alayköy Belediyesi de destek verdi.

Kahvaltı etkinliğinde, gıda mühendislerinin denetim ve kontrolünde hazırlanan paketler hijyen kurallarına uygun şekilde çocuklara ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146