Dernek, 20. Faaliyet dönemini Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu'nda 18 Eylül’de yaptığı GenelKurul toplantısıyla tamamladı

Dernek’ten yapılan açıklamaya göre, Genel Kurul Divan başkanlığını Kurucu Başkan Celal Cin, divan üyeliklerini ise Jaycees eski başkanları Özdal Kerem ve Nilay Tunçalp üstlendi.

Faaliyet raporunun Dernek Başkanı İdil Şeytanoğlu tarafından okunmasının ardından mali rapor ile birlikte Genel Kurul’un onayına sunuldu. Genel Kurul’da 2012- 2013 faaliyet ve mali raporları ayrı ayrı oylanarak aklandı.

YENİ BAŞKAN  BEDİA KALE

Bedia Kale oybirliği ile 2014 yılı başkanlığına seçildi. Yeni yönetim kurulu ise Nazif Çatal Dilaver, Mustafa Aydın, Ragbe Yankın, Arsem Aşıkoğlu, Suna Gözgülü, Emir Kaynak, Gökhan Eldemir, Genel Sekreter  Özlem Bendaşan, Sayman Ahmet Evren ve yedek üyeler Osman Ergin ile Özge Taşker’den oluştu. 

Bedia Kale Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, Derneğin misyonunun, genç ve vizyon sahibi girişimci gençleri bir araya getirip, bir taraftan iç eğitimlerle yoğun bir şekilde üyelerinin gelişimine katkı yapmak, diğer yandan da toplumun gelişimi yönünde çalışmalar yapmak olduğunu belirtti. Kale şunları kaydetti:

“Jaycees Kuzey Kıbrıs, geçmiş dönemlerde çok başarılı işler yapmıştır. Ülkemizi temsil yönünde tüm JCIinternational platformlarını kullanarak Kuzey Kıbrıs’ın sesini hazırlamış olduğu projeleriyle ve kazandığı ödülleriyle dünyaya duyurmuştur. 2014 yılı için temel hedefimiz, nitelikli üye sayısını artırmak ve derneğin gelişimini süratlendirmektir.”

Editör: TE Bilisim