İskele Boğazında hizmet veren Kemalin Yeri Restoran yaşlılar haftası dolayısıyla bugün bir öğle yemeği verdi.

Kemal’in Yeri Restoran direktörü Hasan Uluel, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ve her yıl böylesi bir yemeği yaşlılara yönelik olarak düzenlediklerini söyleyen Uluel Bu yıl 15’inci kez yaşlılarımıza yemek vermenin gururunu yaşıyoruz. Yemeğe, Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi, Lapta ve Özen huzurevi sakinleri katıldı.

Bir gün herkesin yaşlanacağını ifade eden Uluel, yaşlıların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini kaydetti.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Esat Altay konuşmasında yaşlılara yönelik olarak düzenlenen etkinliklerin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade ederek evlat ve torun özlemi çeken yaşlıların yanlarında olduğumuzu hatırlatmalıyız. Onları bir gün değil her zaman hatırlamalıyız diyen Altay, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı halkının yanında olan bir dernek olmanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde bulunan derneklerinde böyle organizasyonlara katkı koyup bir gün de yaşlılarımızın yüzünün gülmesinin sağlanmasıydı. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı her zaman halkının yanında olup; her koşulda yardıma hazır bulunan bir dernek olacaktır.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun konuşmasında, her yıl böylesi bir yemek düzenleyerek yaşlıları mutlu eden Kemal’in yeri direktörü Hasan Uluel’e teşekkür ederek, “ yaşlılar bizim geleceğimizin görüntüsü gibi, onlara hep iyi bakmalı hatırlamalı ve sahip çıkmalı, sevip saymalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından yemeğe katılan huzurevi yetkilileri ile Girne Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Üngül Kanburoğlu, işletme direkötü Hasan Uluel’e hediye takdim ettiler.
Etkinlikte İskele Belediye Başkanı Halil Orun yaşlılarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Etkinliğe İskele Belediye Başkanı, Girne Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü, sivil savunma iskele personeli, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı yetkilileri katıldı.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı' da yaşlılara hediye paketi dağıtarak onları sevindird
 
Editör: TE Bilisim