Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kamu çalışanları için geliştirdiği özel pakette “internetim bitti” sözcükleri tarih oluyor, 10 GB internet 29 TL’ye sunuluyor

Özel internet paketi ile 10 GB internetin tamamı kullanılsa dahi hız yavaşlayacak ancak müşterilerin internet keyfi sürecek



Kuzey Kıbrıs Turkcell kamu çalışanlarına özel yeni internet paketiyle “internetim bitti” cümlesini ortadan kaldırdı. Kamu çalışanları için geliştirilen özel internet paketinde sınırsız 10 GB internet sunuluyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “bu paketle artık müşterilerimizin interneti bitmeyecek” denildi.

Özel internet paketi ile 10 GB internetin tamamı kullanılsa dahi sadece internet hızı yavaşlayacak,gece veya gündüz fark etmeksizin günün her saatinde müşterilerin internet keyfi devam edecektir.

Faturalı hat kullanan tüm kamu çalışanlarının günün her saatinde kullanabileceği ve bitmeyen internet paketi sadece 29 TL’ye tüketicisine sunuldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında “Kamu çalışanlarına özel 10 GB Sınırsız 3G internet paketini bilgisayarınızda ya da tabletinizde bitme düşüncesi olamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz” dendi.

Paket aşımı yok

Sunulan internet paketinin 24 aylık taahhüt ile her 31 günde bir yenileneceğini belirten yetkililer paket ücretinin aylık 29 TL olduğuna dikkat çekti. Sınırsız 10 GB internet paketinde paket aşımı olmadığını da belirten Turkcell yetkilileri “10GB internet paketinizin adil kullanım kotası dolduğunda, internet erişim hızınız 128 Kbps’ye indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz” şeklinde konuştu.
Paket başvurusu için kamu çalışanı kimliğinin veya bordronun yeterli olduğu, başvurunun bu belgelerle tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nden yapılabildiği belirtildi.
İnternet paketinin kalan kullanımını öğrenmek içinse DURUM yazıp 1111’e göndermek yeterli.
Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında ayrıca “Adil kullanım kotası dolan ve hızı yavaşlatılan müşterilerin hız artırımı ile 10 TL karşılığında 3 GB internet yüklemesi yapabilirler. Bunun için EK 3GB yazıp 1111’e mesaj göndermeleri yeterli. Ek paketin kullanım süresi ise 31 gündür” görüşlerine de yer verildi.

 
Editör: TE Bilisim