Gazimağusa Belediyesi’nin ürettiği hizmetlerden özel ve öncelikli olarak yararlanan İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri yine kapsamlı organizasyonda bir araya geldi.

Her geçen gün büyüyen ve hizmetleriyle insanımıza güven veren İkinci Bahar Yaşam Kulübü, titizlikle hazırladığı organizasyonunda, üyelerinin tümünü tek tek telefonla aranarak yemeğe davet etti. İkinci Bahar Yaşam Kulübü görevlileri yemeğe katılan 1000 üyesini bugün kentin farklı noktalarından otobüslerle alarak öğle yemeğinin yeneceği Nuhun Gemisi Otel’e gitti. Üyelerinin talepleri doğrultusunda hizmetlerini sürekli güncelleyen birim, üyelerini aylık periyotlarla sağlık kontrolünden geçiriyor, düzenli doğum günlerini kutluyor ve belli başlı ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgileniyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp etkinlikte yaptığı konuşmada, İkinci Bahar Yaşam Kulübü’nün 65 yaş üzerindeki üyeleriyle Karpaz’a gezi düzenlediklerini ve Nuhun Gemisi otelde yemek yediklerini ifade ederek, İkinci Bahar Yaşam Kulübü’nün Kıbrıs’ın tartışmasız 65 yaş üzerindeki vatandaşlara hizmet veren en büyük kulübü olduğunu ve Gazimağusa Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinde birinci sırasında en önemli hizmeti olduğunu kaydetti. Kulübün yıllardır üyelerine evlerinde sağlık, kuaför-berber hizmeti verdiğini, ufak tamir ve temizliklerine yardımcı olduğunu, aynı zamanda onları gezdirerek eğlendirdiklerini, temel amacın toplumu yetiştiren kişileri mutlu etmek olduğunu ve onlara değer verdiklerini göstermek olduğunu, toplumun büyüklerine yılın her günü hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Kayalp, bugünkü yemeğin 1000 kişilik katılımla bugüne kadar yapılan yemeklerin en kalabalığı olduğunu da söyledi. 
Editör: TE Bilisim