banner174
banner151

İki ani ölüm vakasına otopsi yapıldı

Değirmenlik’te ve Merkezi Cezaevi’nde ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden iki kişiye otopsi yapıldı.

23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:41
İki ani ölüm vakasına otopsi yapıldı

Polis bültenine göre, Değirmenlik’te faaliyet gösteren bir şirketin lojmanında önceki gün ölü bulunan 53 yaşındaki Mehmet Çapan’ın otopsisinde, ölüm sebebinin “kalp yetmezliği” olduğu tespit edildi.

Lefkoşa’da Merkezi Cezaevi’nde 19 Temmuz’da ani rahatsızlık geçiren ve önce revirde, ardından ambulansla kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren hükümlü tutuklu 52 yaşındaki Hakan Oğuz’un otopsisinde ise ileri tetkik için kan ve doku örnekleri alındı.

Oğuz’un ölüm sebebinin yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı; soruşturma devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146