Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları, 7 Nisan’daki seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Dr. Suphi Hüdaoğlu ile ekibi, Genel Başkan Mehmet Çakıcı, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto, Meral Akıncı, Kadın ve Gençlik Örgütü Başkanları ile birlikte bu sabah Fuar Alanına kurulan Açık Pazarı gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla görüşülerek, sorunların dinlendiği ve görüşlerinin alındığı ziyarette, Dr. Suphi Hüdaoğlu ve belediye meclis üyelerinin tanıtıldığı broşürler de dağıtıldı.

Hüdaoğlu, halk ile çalışanların mutlu olacağı, esnafın daha fazla kazanacağı bir düzen yaratma konusunda iddialı olduklarını vurguladı.

LTB’yi komadan çıkarmak ve Lefkoşa’ya çağdaş belediyeciliği yeniden getirmek için yola çıktıklarını belirten Hüdaoğlu, “Belediyecilik tecrübe, vizyon ve ekip işidir. Kendime, ekibime ve danışma grubuma güveniyorum. Halkın desteğinin de bizimle olduğuna inanıyorum” dedi.

Hüdaoğlu, Göreve geldikleri takdirde mali ve idari disiplin, adil ve şeffaf bir yönetim ve gerçekçi projelerle LTB’yi 13 aylık sürede sürdürülebilir bir yapıya kavuşturacaklarını belirtti.
 
Editör: TE Bilisim