Yeniden yapılandırma çerçevesinde dayanışma felsefesini ön plana çıkaran Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), şehrin güzelleştirilmesi adına ülkemizin öncü şirketleri ile işbirliğine gidiyor. Bu kapsamda belediye hudutları dahilinde yer alan çemberler, trafik adaları, refüjler yanında yeşil alanlardaki düzenlemelerde LTB ile duyarlı şirketler işbirliği halinde çalışma kararı aldı.

Bazılarını Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi’nin hazırladığı, bazılarının ise şirket bünyesinde hazırlandıktan sonra şube tarafından onaylandığı yeni projelerin uygulanmasına başlandı.

Barış Anıtı’nda çalışmalar başlatıldı
İlk olarak Lefkoşa’nın simgeleri arasında yer alan Barış Anıtı’nın düzenlenmesine geçilirken, bu projeyi Mustafa Hacı Ali İşletmeleri üstlendi.

Altınbaş Holding, Eziç Ltd, Ögeler Co.Ltd, Levent Şirketler Grubu, Özok Group, Atakom Ltd.’nin üstlendiği çemberlerin düzenlemelerine de başlanmak üzere olduğu açıklanırken, kısa bir süre içerisinde bu bölgelerin Başkent’e yakışır kalitede ve güzellikte olacağı ifade edildi.
Belediyeden yapılan açıklamada ilgili şirketlerin duyarlılığı için teşekkür edilirken, ülkemizde faaliyet gösteren tüm diğer şirketlerin de böylesi bir düzenlemeye destek vermek istemesi halinde olumlu yaklaşılacağı belirtildi.
 
Editör: TE Bilisim