DP-UG Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısnın ardından bir restoranda yemek yiyen 5 DP-UG'li MYK üyesine saldırıda bulunuldu. Saldırıya uğrayan MYK üyelerinin Hakan Dinçyürek, Özdemir Berova, Türkay Tokel, Özkan Mavioğlu ve Hasan Tosunoğlu olduğu bildirildi.

Dün gece saat 23:00 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği tespit edilemeyen üç kişinin, saldırı sonrasında otomobil ile olay yerinden kaçtığıbildirildi.

Üzücü olay sonrasında MYK üyesi ve KKTC'nin tanınmış işadamlarından Hasan Tosunoğlu'nun sağ omzu çıktı.

Tosunoğlu, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'Ne kaldırılarak müşahade altına alındı.

Yaşananlarla ilgili Kıbrıs'a konuşan Hakan Dinçyürek, arkadaşları Özdemir Berova, Türkay Tokel, Özkan Mavioğlu ve Hasan Tosunooğlu ile birlikte bir restoranda bulundukları esnada tanımadıklarıkişilerin masaya geldiğini ve abuk subuk konuşmalar yaptığınısöyledi.

Tanımadıkları söz konusu şahısları masadan kalkmaları için nazikçe uyardılarını ifade eden Dinçyürek, bu kişilerin kendilerine küfredip saldırdığını dile getirdi.

Saldırısonrasında Hasan Tosunoğlu'nun sağ omzunun çıktığınıbelirten Dinçyürek, Tosunoğlu'nun tedavisinin ardından taburcu olacağını söyledi.
(KIBRIS)

Editör: TE Bilisim