Mustafa Hacı Ali İşletmeleri bünyesindeki Kırnı Piliçleri yaklaşık 50 yıllık geçmişe sahiptir.

Küçük bir işletmeden, dünya ölçeklerinde büyük ve her türlü itibara sahip, güvenilir bir konuma gelmişsek bunun temelinde insana verilen değer yatmaktadır.

Hiçbir değer insandan ve insan sağlığından önde olamaz. Gıda üretimi başka üretim kollarına benzemez.
Küçük bir ülkede büyük hedefler koyup yürütmek, uluslararası rekabet ve her türlü denetime açık olmayı gerektirir. Dünya standartlarında rekabete ve denetime ilk günden bu yana hazırız.

Bu anlayışla Ortadoğu'dan Çin'e kadar yeni pazarlarda önce yer bulduk, kısa bir süre sonra ise aranan bir marka olduk.

Atalarımızdan gelen namuslu işletme anlayışından asla taviz vermedik.
Rekabet ortamında da panikle saldırgan olmayı asla düşünmedik. Bizlerin iyi niyetli duruşu karşısında, farklı yaklaşım içinde olanlar bulunabilir.

Dün bir gazetemizin manşetinde şirketimizi hedef alan bir yayın gerçekleşmiştir. Bu yayında Suudi Arabistan'a gönderilen ürünlerimizin sağlık koşullarına uymadığı için bizlere, Kuzey Kıbrıs'a iade edildiği yazılmıştır. Yayın tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Suudi Arabistan ihracat yaptığımız ülkeler listesinde yoktur. Bir başka ülkeye yaptığımız ihracat ürünlerimizin de iadesi söz konusu değildir. Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürlüğü yaptığımız başvuru üzerine araştırma yapıp iddia edildiği gibi tavuk ürünlerimizin geri ithali yönünde bir bulgu tespit edilmediğini yazılı olarak bize bildirmiştir.

Bu arada yayında ismi geçen Arıç Lojistik Nakliyat Şti. de şirketimizle herhangi bir ticari ilişki içinde olmadığını tarafımıza bildirip üzüntülerini ifade etmiştir.
İlk günden bugüne bizlere sahip çıkan Kıbrıs Türk Halkına saygı ile duyururuz.
 
Editör: TE Bilisim