CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali ve diğer parti yetkililerinin de katıldığı ziyaretlere bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Bu ziyaretlerde yapılan konuşmalarda UBP hükümetinin yaptığı tahribatlar üzerinde duruldu ve halkımızın UBP’den bir an önce kurtulma kararlılığında olduğu vurgulandı. CTP ile UBP yöneticilerinin farklı olduğu, örneklerle anlatılan konuşmalarda CTP’nin insanımıza verdiği hizmetler ve önümüzdeki dönemdeki hedefleri anlatıldı. UBP’den kurtulmanın yolunun, oyların CTP’de toplanması olduğu vurgulandı ve CTP’nin tek başına iktidara geleceği ifade edildi.

YEŞİLIRMAKLILAR: KIBRIS TÜRKÜ ARTIK KUZU OLMAKTAN KURTULMALIDIR

Köylüler ise yaptıkları konuşmalarda tarımsal üretimden artık para kazanamadıklarını, vergi yükü altında ezildiklerini, gençlerin işsizlik nedeni ile perişan olduklarını ifade ettiler ve bu ülkeye artık adalet gelmesini istediler. Lefke Belediyesi hizmetlerinin çok yetersiz olduğunu, muhtarların dikkate alınmadığını, Yeşilırmak plaj yolu parasının Belediye tarafından iç edildiğini söyleyen köylüler, daha çağdaş bir belediye hizmeti almak istediklerini ifade ettiler.

Türkiye ile ilişkilerin daha eşit koşulda olmasını vurgulayan köylüler Kıbrıs Türkü artık kuzu olmaktan kurtulmalıdır dediler ve desteklerinin Kıbrıs sorununun çözümüne dönük politikaları bulunan partiye olacağını söylediler.

Editör: TE Bilisim