KATLE TEŞEBBÜS, KANUNSUZ TABANCA VE PATLAYICI MADDE KULLANMA, TASARRUF, VAHİM ZARAR, YARALAMA VE KAVGA

Hava sıcaklığı 30 dereceyi bulacak Hava sıcaklığı 30 dereceyi bulacak

16.10.2022 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Güzelyurt’ta Ecevit Caddesi üzerinde, aralarında çıkan tartışma sonucu, N.V.(E-32), Y.T.(E-30) ve E.Ş.(E-23) bir taraf, T.Ö.T.(E-50), T.Ö.T.(E-43), D.T.(E-24) ve Ö.T.(E-18) diğer taraf olup kavga ettikleri sırada, N.V. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabanca ile öldürmek kastıyla ateş etmek suretiyle T.Ö.T (E-50)’yi sol kasık kısmından, T.Ö.T.(E-43)’ü ise sol bacağından yaralamıştır.

Ayrıca olay sırasında D.T.(E-24) ise, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçağı korkutmak maksadıyla, etrafa gelişi güzel sallayıp olay yerinde bulunan M.İ.(E-26)’yi sağ kolundan hafif şekilde yaralamıştır.

Olay sonucu yaralanan T.Ö.T.(E-50) ile T.Ö.T.(E-43), kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından, Ortopedi Servisinde müşahede altına alınmışlardır. Mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan M.İ.(E-26) yapılan tedavisinin ardından tutuklanmış olup, diğer şahıslar aranmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE KULLANMA, TASARRUF VE KANUNSUZ AVLANMA

tarihinde, saat 12:30 sıralarında, Gönyeli’de Ağıllar bölgesinde, M.Ç.D. (E-55)’nin yetkili makamdan izinsiz olarak, adına kayıtlı av tüfeği ile 2 adet yaban güvercinini vurmak suretiyle kanunsuz olarak avlandığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YETKİLİ MAKAMDAN İZİNSİZ ATEŞ YAKMA

16.10.2022 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Çukurova’da Ağıllar bölgesinde, R.M.(E-36)’nin, yetkili makamdan izinsiz ve gerekli emniyet tedbirlerini almadan, kendisine ait eski balyaları temizlik maksadıyla yakması sonucu bir yangın meydana geldiği tespit edilmiştir. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, 15 adet balya yanmıştır. Bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi